8 Ocak 2011 Cumartesi

Yoğurt yiyerek göbeğinizden kurtulun

Ne kadar diyet yaparsanız yapın, ne kadar spor yaparsanız yapın, göbeğiniz hep aynı hali ile kalıyorsa. Göbeğinizi eritmek için bilimsel testler ve deneylerle kanıtlanmış olan, yoğurt yiyerek göbek yağlarını eritme yöntemini mutlaka deneyin.


Gün içersinde bol bol hatta istediğiniz kadar, doyana kadar yiyeceğiniz yağsız yoğurt en yorucu diyetlerden bile daha çok kilo verdirecek size. Üstelikte en problemli bölge olan göbek yani karın bölgesindeki yağları eriterek.


Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre günde 3 öğün 3 kâse yoğurt yemeniz halinde, yoğurt yemeden diyet yapanlara nazaran yüzde 22 daha çok zayıfladıkları ve tüm vücut yağlarından yağlardan yüzde 61daha çok yağ yaktıklarını ve göbek bölgesindeki yağlardan yüzde 81 daha fazla yağ yaktıklarını tespit etmişlerdir.


Yağsız yoğurt yiyerek, dümdüz bir göbeğiniz olmasını istiyorsanız dikkat etmeniz gereken ufak ayrıntı ise, bu 3 kâse yoğurdu sabah bir kâse, öğlen bir kâse yoğurt, akşam bir kâse yoğurt şeklinde tüketmeniz gerekiyor.


Ayrıca yoğurt yiyerek zayıflayanların bir avantajı daha var oda; tartıda 7 kilo vermiş görünseniz de, görünüşünüze bakınca 10 kilo vermiş kadar görünüyorsunuz. Yani yoğurt ile zayıflama diğer diyet listelerine, incelme konusunda müthiş fark atıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder