10 Ocak 2011 Pazartesi

Goldslim zayıflama küpesi

GoldSlim zayıflama küpesi


İğnesiz akupunkturun yerine tercih edebileceğiniz GOLD Slim akupunktur küpelerini kullanarak kilo sorununuzu çözebilirsiniz.


Evde, işde, arabada, trende… her yerde… Fazla kilolarınızdan kurtulmak için GOLD Slim mıknatıslı akupunktur küpelerini kullanabilirsiniz.


Siz günlük aktivitelerinizi gerçekleştirirken, GOLD Slim akupunktur küpelerinizde kilo vermenize yardımcı olacak.Asla kendinizi aç hissetmeyeceksiniz hem de sinirleriniz bozulmayacak.


Artık sizde kilo vermeye sadece küpe takarak başlayabilirsiniz.  


İnce bir vücut için,


* Basit,
* Doğal,
* Kanıtlanmış,
* Bilimsel,
* Uzun süreli çözüm!


Peki Nedir GOLD Slim?


GOLDSlim akupunktur manyetik küpesi, mıknatısın etkisi ile kulak akupunktur noktası üzerinde bulunan ve yeme içgüdüsü uyandıran sinir merkezlerini gönderdiği titreşimlerle uyararak yeme arzusunu giderir. GOLDSlim hızlı, güvenli ve etkili kilo vermeye yardımcı olmak için modern tıp tekniklerini birleştirir.


Akupunktur sistemi yüzyıllardır kişilerin ağrılarını azaltmak için tedavi metodu olarak uygulanmıştır. Şimdi, bu akupunktur küpelerinin kilo vermeye yardımcı olduğu keşfedildi. Böylece akupunktur iğne uygulamasının yerine geçerek kilo vermek isteyen insanlara büyük kolaylık sunulmuş oldu. GOLD Slim şık altın kaplama küpeleri, kulak akupunktur noktasına, güçlü mıknatısların manyetik dalga ve kuvveti etkisi ile sürekli, yayılan sinyallerle sinirler uyarılır. Yayılan bu titreşimler açlık hissini azaltır.Metabolizmayı hızlandırır. Yağ yakımı sağlar. Böylece kilo verimi sağlanmış olur.


Gold Slim Akupunktur Küpe 24k altın kaplama olup, hiç bir alerjik reaksiyona yol açmaz, yan etkisi yoktur, güvenle kullanabilirsiniz!!


GOLD Slim Akupunktur küpe 24k altın kaplamadır ve insan vücudunun normal fonksiyonlarını kullanarak kişinin vücudunun kimyasını yeniden oluşturur. Herhangi bir yan etkisi veya tehlikesi yoktur. Akupunktur binlerce yıldır milyonlarca insanın derdine derman olmuş bir yöntemdir . Yüzyıllardır kullanılan akupunktur tedavi metodu, şimdi kilo kaybı için kullanılıyor. Çin’de açık kalp ameliyatı yapılırken herhangi bir anestezi olmadan sadece hastanın ağrısını gidermek için doğal güç olarak akupunktur tedavi yöntemi uygulanmaktaydı. Akupunktur yöntemi açık kalp ameliyatında bile ağrı giderilecek kadar güçlüyse, iştah hissi de rahatlıkla giderilebilir. Yeni teknoloji ürünü GOLD Slim akupunktur küpesi de iğneli akupunktur yöntemi ile aynı etkiyi sağlar.
Muhteşem sonuca iğnesiz uygulama yöntemi GOLD Slim ile ulaşacaksınız. Üstelik GOLDSlim takmaya devam ederek bir daha asla kilolarınızı geri almayacaksınız. Bugün bir çok kişi fazla kilolarından şikayetçi. İstatistiklere göre erkekler günlük kalori ihtiyaçlarının ortalama %35, kadınlar ise %30 fazlasını vücutlarına almaktadır. Sonuçta ise; gut, şeker, kalp, tansiyon, metabolizma bozukluğu gibi bir sürü hastalık meydana gelmektedir. Ortaya çıkan sonuç içler acısı, çocuk yaşta obez hastalar görülmektedir. Bu sebeple diyet yapılması kaçınılmazdır.


Hormonlarınız uzun sürmeden diyetinize alışacak


Ne zaman sıkı bir diyete girseniz, yemeğinizi çok fazla kısıtladığınız için vücudunuz kilo vermeye çalıştığınızı algılamıyor ve sizi aç olarak düşünüyor. Vücut kendi kendini programladığından metabolizma hızınız yavaşlıyor ve doğal olarak kilo vermekte sıkıntı yaşıyorsunuz. Ayrıca vücudunuz onu aç bıraktığınızı düşünerek kendini yağı kasa dönüştürmeye programlar.


GOLDSlim akupunktur küpeleriyle uygulanan tedavi metodunda vücuttan gelen açlık sinyalleri bastırılır. Böylece yeme içgüdüsü bloke edilir. GOLDSlim akupunktur küpeleri kullanılırken hormonlarda insülin çıkışında bir azalma saptanmıştır. Bu aynı zamanda iştah azaltan bir etkiye sahiptir. Eğer insülin salgılanması azalmış ise, kan şekeri düzeyi daha dengeli olur. Kan şekeri düzeylerinde ne zaman dengesizleşirse açlık mesajları gönderilmeye başlanır.


GOLDSlim akupunktur küpeleri ile uygulanan tedavinin diğer bir sonucu da vücudunuz rahatlatıcı endorfin üretimi sağlar ve serotonin düzeyini yükseltir. Bu da doğal olarak stresi azaltır, ve dolayısıyla daha az yemek yemeye teşvik ederek kişileri mutlu kılar. Serotonin iştah, uyku, hafıza ve öğrenme kontrolü de dahil olmak üzere insan vücudundaki fonksiyonları sayısızdır. Diğer fonksiyonları ise, ısı regülasyonu, mod, davranış, kardiyovasküler fonksiyonu, kas kasılması, endokrin düzenlenmesi ve depresyonu engellemektir.


GOLDSlim akupunktur küpesi ile kulak tedavisi, doğal metabolizma hızını daha fazla çalıştırarak yağ yakımını kolaylaştırır.


GELENEKSEL İĞNELİ AKUPUNKTURUN DEZAVANTAJLARI


* Akupunktur iğneleri anti bakteriyel etkiye sahip değildir. Bu yüzden mikrobik hastalıklara karşı davetiye çıkarabilirler.
* Randevuları düzenli takip etmek,
* Kişilerin iğneden hoşlanmaması,
* İş veya sosyal hayattan vakit ayırma,
* Yüksek maliyetli olması,


Gibi etkenler bugün iğneli akupunkturun yerine yeni yöntem olarak geliştirilen ve iğneli akupunktur ile aynı etkiye sahip GOLDSlim mıknatıslı akupunktur küpesinin gelişmesini sağlamıştır.


İĞNELİ AKUPUNKTURUN YERİNE GOLD Slim


* GOLD Slim mıknatıslı akupunktur küpeleri, bilinen geleneksel iğneli akupunktur karşıtı devrimci tekniğe sahip bir uygulamadır.
* GOLD Slim mıknatıslı akupunktur küpeleri, iğne kullanmadan kilo kontrolünde akupunktur tedavisinden yararlanabilirsiniz.
* GOLD Slim mıknatıslı akupunktur küpeleri, istenilen anda ve ortamda kullanılabilecek nitelikte tasarlanmıştır.
* GOLD Slim mıknatıslı akupunktur küpeleri, akupunktur uygulamasının geleneksel uygulayıcıları olan Uzak Doğulu araştırma ekibi tarafından geliştirilmiştir.
* GOLD Slim mıknatıslı akupunktur küpeleri, cilde herhangi bir yan etkisi yoktur.
* GOLD Slim mıknatıslı akupunktur küpeleri, etkili kilo kontrolü için kolay ve güvenilir bir tercihtir.
* GOLD Slim mıknatıslı akupunktur küpeleri, düzenli kullanımda vücudun doğal savunma sistemini harekete geçirir ve yoksunluk çekmeden kilo kaybını sağlar.
* GOLD Slim mıknatıslı akupunktur küpeleri, yemek yeme arzunuzu bastırır.
* GOLD Slim mıknatıslı akupunktur küpeleri, her yaşta ve cinsiyette kullanılabilecek şekilde düşünülmüştür.
* GOLD Slim akupunktur küpeleri, diğer zayıflama programları ile birlikte kullanılabilir.
* GOLD Slim akupunktur küpeleri, stres ve sıkıntınızı azaltarak mutlu bir şekilde kilo vermenizi sağlar.
* GOLD Slim akupunktur küpeleri, iğnesiz kilo vermenin en doğal yoludur.


YAN ETKİ ?


Şimdiye kadar belirtilen herhangi bir yan etkiye rastlanmamıştır.


GOLDSlim bio mıknatıslı akupunktur küpeleri tıbbi amaçlı bir cihaz değildir. Bu yüzden hastalıkların teşhis ve tedavi uygulamalarında kullanılamaz. Tamamen doğaldır, güvenle kullanılabilir.


*GoldSlim Akupunktur Küpesi  Kullanımı çok kolaydır.  İki ucunda bio mıknatısı bulunmaktadır.  Resimde görüldüğü gibi kulağın kıkırdaktaki akupunktur noktasına yerleştiriniz.
*Günde  en az 2 saat kullanmanız yeterlidir.
* Gün içerisinde istediğiniz kadar istediğiniz saat dilimini isteğinize ve kendi düzeninize göre ayarlayabilirsiniz. Gece yatarken de kullanabilirsiniz.
* GoldSlim Akupunktur küpesi 24 ayar altın kaplama olup herhangi bir yan etkisi yoktur.


Hemen Zayıflamaya Başlamak için 1 adet GoldSlim Akupunktur küpeyi Sağ veya Sol kulağınıza takmanız yeterlidir.


GOLD Slim bir tek Türkiye’de değil bugün pek çok milletten insanın kilo vermesine destek oluyor. Öncelikli amacı zayıflatmak olan GOLD Slim mıknatıslı akupunktur küpesi, iğneli akupunkturun etkisiyle aynı etkiye sahiptir. Özellikle iştah kesme noktasını uyararak iştahı bastırmaya destek olur ve aynı zamanda manyetik uyarımla birçok noktaya sinyal göndererek mutlu, stressiz zayıflamayı sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder