10 Ocak 2011 Pazartesi

Acuslim zayıflama küpesi

acuslim küpe


AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi modern tıp teknikleri ile yüzyılların bilinen iğneli akupunktur geleneğini birleştirerek ortaya çıkmıştır. Zayıflatan küpe etkili, hızlı, güvenli ve açlık hissetmeden kilo vermenizi sağlayacaktır. AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi mıknatısın kulak üzerinde bulunan yeme merkezi akupunktur noktasına baskı yaparak yeme arzusunu bastırır. Zayıflatan iğne kulak memesinin her iki tarafına yerleştirilerek manyetik çekim ile sabit basınç uygular. Kulak memesine yapılan bu baskı iştah ve tat merkezini yönetir. Dilin işlevi olan yiyeceklerin tadını alma özelliği daha az salgılanarak iştah  kontrol altına alınmış olur.Böylelikle aç kalmadan kilo vermeniz kolaylaşmış olur. Aynı zamanda AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesinin kulağa yaptığı baskı ile beyindeki seratonin ve dopamin hormonlarını da uyararak olumlu düşünmeyi ve kendinizi mutlu hissetmenizi sağlar.


Akupunktur yüzyıllardır insanların ağrılarını dindirmeye yarayan, bu gibi ihtiyaçlarına cevap veren bir yöntemdir. Eski zamanlarda akupunktur ameliyatlarda anestezi yöntemi olarak bile kullanılmaktaydı.


AcuSlim akupunktur küpesini kullanırken, sadece birkaç hafta içinde yemek yeme alışkanlığınız değişecek, mideniz küçülecek ve yiyeceklerinizin miktarını kolaylıkla en aza indirebileceksiniz.
Acuslim akupunktur küpesini kullanırken, açlık hissetmeden istediğiniz kiloyu kaybedeceksiniz.
Acuslim akupunktur küpesini kullanırken, vücudunuz yeniden programlanacak ve ideal kilonuza ulaşmanız kolaylaşacak.
Acuslim akupunktur küpesini kullanırken, gazete ve dergilerde gördüğünüz tonlarca diyet listesi yerine kötü beslenme alışkanlıklarınızı ve yaşam tarzınızı değiştirebileceksiniz.


Acuslim akupunktur küpesini kullanırken, kısa bir süre içinde iradenize hakim olabilmeyi öğrenebileceksiniz.


AcuSlim akupunktur küpesini kullanırken, herhangi bir ilaç kullanmanızda bir sakınca yoktur.


Acuslim akupunktur küpesini kullanırken, egzersiz tabii ki de tavsiye edilmektedir. Böylelikle kalori yakımını hızlandırıp, kilo verirken aynı zamanda vücudunuzu şekle sokabilirsiniz.


Acuslim akupunktur küpesini kullanırken, endişe etmeden, arzuladığınız ideal kilonuza ulaşmanız kolaylaşacak.


ACU SLIM KULLANIMI
• Kulak yüzeyini temizleyin.
• Uygulanacak noktayı, iştah kesme merkezi akupunktur noktasını iyi tespit edilmesi gerekir.
• Akupunktur küpelerinizin mıknatıslı olan kısmı ile ön yüzeyini birbirinden ayırarak.
• Tespit ettiğiniz iştahı kesen akupunktur noktasına bu şık küpeleri takın.
• Yemeklerden 1 saat önce günde 3 defa küpelerin kulakta belirlenen akupunktur noktasıyla temas etmesi önerilir.
• Ve yatmadan yarım saat önce küpelerinizi takarak, günlük olarak akupunktur noktalarınızı uyarmayı tamamlamış olursunuz.
• Her diyet uygulamasında olduğu gibi bol su içmek ve egzersiz yapmak AcuSlim ile uyguladığınız diyetinize destek olacaktır.


AcuSlim bir tek Türkiye’de değil, dünyada da pek çok insanın kilo vermesine destek olmaktadır. Öncelikli olarak asıl amacı kilo vermeye destek olmak olan AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpeleri, geleneksel iğneli akupunkturun etkisiyle aynı etkiye sahiptir. İştah merkezini kapatmanın yanı sıra manyetik uyarımla aynı anda birçok noktaya sinyal göndererek mutlu, stressiz ve sağlıklı bir şekilde kilo verdirir.


AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpelerini size sunacağı avantajlardan biri de gün içerisinde istediğiniz saat dilimini isteğinize ve kendi düzeninize göre ayarlayabilirsiniz.


ACU SLIM ETKİSİ
Kilo Vermek İstiyorsunuz ancak hormonlarınız ya da bünyeniz buna engel mi?
Kilo verirken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan birisi de vücudumuzdan yemeği bir anda kesip, açlık grevine girer gibi diyet yapmamaktır. Çünkü yemeği kısıtladığınız için vücudunuzda kilo vermeye çalıştığınızı algılamıyor ve sizi aç düşündüğünden metabolizmanız yavaşlıyor ve kilo vermeniz yavaşlıyor. Bunun dışında vücudunuzu aç bıraktığınız için yağlar kasa dönüşmeye başlıyor.


İstenmeyen kilolardan kurtulmak için düşük kalorili diyetler yaparak, az ve sık yiyerek aç kalmadan ayrıca AcuSlim akupunktur küpeleri kullanarak kilolarınızdan çok daha rahat olarak kurtulabilirsiniz.


Akupunktur ile kilo vermek kulakta bulunan sinirlerin iştah kontrol merkezini yönetmesine bağlı olarak yapılan baskı ile açlık sinyalleri kontrol altına alınarak bastırılır. Böylece kilo verimi sağlanmış olur.


ACUSLIM mıknatıslı akupunktur küpeleri ile kilo veren kişilerin metabolizmaları daha fazla ve düzenli olarak çalıştığından diğer kişilere göre çok daha rahat bir dönem geçirerek kilo verirler


ACUSLIM akupunktur küpeleri ile uygulanan tedavi metodunda hormonların seviyeleri ölçülerek kullanıcılara olan etkileri saptanmıştır. İnsülin çıkışında azalma olurken, seratonin ve dopamin hormon seviyelerini yükselterek aç kalmadan ve mutlu, olumlu bir şekilde kilo verilir. İnsülin hormonu azaldığında kan şekeri seviyesi de daha dengeli olur. Çünkü kan şekeri seviyesi dengesizliği oluştuğunda açlık sinyalleri alarma geçer.


Serotonin hormonunun uyku, hafıza, iştah, öğrenme ve öğrenme gibi fonksiyonlara etkisi büyüktür. Ayrıca vücut ısısı, depresyon, endokrin düzenlemeleri, kas kasılmaları, kardiyovasküler fonksiyonu, kas kasılması, mod, davranış durumlarını da etkileyerek olumlu sonuçlar verir.


YAN ETKİSİ
Gözlemlenen herhangi bir yan etkiye bugüne kadar rastlanmamıştır. AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpeleri tıbbi amaçlı bir cihaz değildir. Bu yüzden hastalıkların teşhis ve tedavi uygulamalarında kullanılamaz. Tamamen doğal maddelerden yapılan AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpeleri güvenle kullanılabilirsiniz.


ACU SLIM FARKI
İĞNELİ AKUPUNKTUR
• Seanslara zaman ayırmak gerekir.
• Seansları düzenli takip etmek gerekir.
• Seans ücretleri masraflıdır.
• İğnelerden dolayı canınız yanar.
• İğneden kişiler hoşlanmayabilir.
• Dezenfekte riski vardır.
• Beklenmedik mikrobik olaylarla karşılaşılma riski vardır.


ACUSLIM MIKNATISLI AKUPUNKTUR KÜPESİ
• AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi ile etkili ve kalıcı kilo verme
• AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi ile her yaştan ve her cinsiyetten kişi kilo verebilir.
• AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi ile açlık çekmeden, mutsuz olmadan kilo verilmesi sağlanır.
• AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi ile diğer zayıflamak için kullandığınız metotlar var ise beraber kullanılabilir.
• AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi ile kilo vermek en doğal yoldur.
• AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi ile kilo verirken yemek yeme içgüdülerinizi kontrol altına alırsınız.
• AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi ile kilo verme programınızda stres ve sıkıntınızı minumuma indirerek mutlu bir şekilde fazla kilolardan kurtulabilirsiniz.
• AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi ile diğer denemelerinizde olduğu gibi iradenize yenik düşmeden kilo verebilirsiniz.
• AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi ile yapılan diyet uygulamalarında cildinize veya sağlığınıza herhangi bir zarar vermez.
• AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi ile kilo verme programı istenilen anda ve ortamda kullanılabilecek nitelikte tasarlanmıştır.
Sizde AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpelerini tercih edin, fark yaratın…


AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi modern tıp teknikleri ile yüzyılların bilinen iğneli akupunktur geleneğini birleştirerek ortaya çıkmıştır. AcuSlim mıknatıslı akupunkur küpesi etkili, hızlı, güvenli ve açlık hissetmeden kilo vermenizi sağlayacaktır. AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi mıknatısın kulak üzerinde bulunan yeme merkezi akupunktur noktasına baskı yaparak yeme arzusunu bastırır. AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi kulak memesinin her iki tarafına yerleştirilerek manyetik çekim ile sabit basınç uygular. Kulak memesine yapılan bu baskı iştah ve tat merkezini yönetir. Dilin işlevi olan yiyeceklerin tadını alma özelliği daha az salgılanarak iştah kontrol altına alınmış olur. Böylelikle aç kalmadan kilo vermeniz kolaylaşmış olur. Aynı zamanda AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesinin kulağa yaptığı baskı ile beyindeki seratonin ve dopamin hormonlarını da uyararak olumlu düşünmeyi ve kendinizi mutlu hissetmenizi sağlar.


Akupunktur yüzyıllardır insanların ağrılarını dindirmeye yarayan, bu gibi ihtiyaçlarına cevap veren bir yöntemdir. Eski zamanlarda akupunktur ameliyatlarda anestezi yöntemi olarak bile kullanılmaktaydı.


Düşünün ki akupunktur ile tedavi metodu, ameliyatlarda ağrı kesecek kadar güçlü bir yöntem ise, neden kilo vermemize destek olmasın…


Şimdi ise akupunktur, kilo verme uygulamalarında gayet başarılı sonuçlar almayı sağlıyor.


AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi ise tamamen yeni bir yöntemdir. İğneli akupunktur ile aynı etkiyi veren ancak iğneli akupunkturun aksine zaman, ağrı, maliyet kaybı olmadan kilo vermenizi kendi yönetiminiz ile pratik olarak gerçekleştirebilirsiniz.


% 100 DOĞAL, HİÇBİR YAN ETKİSİ YOK
AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpesi kişinin vücudunun kimyasını yeniden oluşturur. Bu işlemi yaparken de hiçbir yan etki ve tehlikesi yoktur… Çünkü %100 doğaldır.


İğneli akupunktur ile aynı etkiyi alacağınız AcuSlim mıknatıslı akupunktur küpeleri ile muhteşem sonuca ulaşmanız artık mümkün.


İstediğiniz kiloyu verdikten küpelerinizi belirli periyotlarda takmaya devam ederek bir daha asla kilolarınızı geri almayacaksınız.


Günlük kalori ihtiyacının kadınlar %30 undan, erkekler ise % 35 inden fazlasını vücutlarına almaktadırlar. Dolayısıyla bu istatistiklere göre fazla kilolarından yakınanların sayısı hiçte az değil.


Fazla kilolu olmanın doğurduğu sonuçlar ise; metabolizma bozuklukları, tansiyon, şeker, kalp, gut, eklem ağrıları gibi birçok hastalığa sebebiyet vermektedir. Bu sonuçlar doğrultusunda artık obez çocuklara bile rastlamak mümkün gözükmektedir.


ACUSLIM MANYETİK AKUPUNKTUR KÜPESİ İLE FAZLA KİLOLARA ELVEDA…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder