10 Ocak 2011 Pazartesi

Diet band / Diyet bant


Diet Band Zayıflama Bandı Nedir?
Fazla kilo probleminin bir çığ gibi artarak büyüdüğü ve küresel bir sorun haline dönüştü günümüzde, bu büyük sorunla mücadele etmek hiç bu kadar hızlı ve kolay olmamıştı!


Artık bizler metropollerde yaşayan, işimize geç kalmamak için günün en önemli öğününü birkaç hamur işiyle atlatan, geriye kalan ara öğünleri çoğu zaman abur cubur’la geçiştiren, akşam olduğunda ise lezzetli olduğu kadar bol kalorili Türk mutfağının nimetlerinden fazlasıyla faydalanan ve yatma vaktimiz gelene kadar da abur cubur kaçamakları yapan bir toplum olma yolunda hızla ilerliyoruz. 


Neredeyse aç bırakan, çok uzun sürelerde çok az kilo verdiren ve her başladığımızda bir süre sonra “Yeter Artık” diyerek yarım bıraktığımız diyet programları…


Iste dietband zayıflama bandı bu kolayligi aç kalmadan kilo vermenin rahatligini size sunuyor.


Cesaretimizi toplayarak gittiğimiz ve hevesle 3 aylık ücretini peşin yatırdığımız ancak 2 hafta sonra türlü bahanelerle yarım bıraktığımız spor merkezleri. Sürekli ertelediğiniz “artık sağlıklı ve düzenli besleneceğim” düşünceleri. Karşı koyamadığınız bol kalorili ikramlar, fastfood ‘lar, vs. vs.
Aslında sorun, tüm diğer çözümlerin çok uzun sürelerde az fayda sağlaması ve sizin buna hiç vaktinizin olmaması!


İşte dietband zayıflama bandı İngiliz bilim adamları tarafından yıllar süren deneyler, çalışmalar ve testler sonucunda bunun için geliştirildi. Sağlıklı zayıflama konusunda tüm bildiklerinizi unutun! Dietband zayıflama bantları bu alanda gerçek bir devrimdir.


içerisindeki bitki lerden Fucus Vesiculosus: %100 doğal bir bitki. Vücutta belirli bolgelerde bulunan yaglarin buyuk dusmani. Tamamiyle bu yaglari yok eden bir gucu var. Cok cabuk yag kitlelerini bulma ozelligi sayesinde hemen yanmasini sagliyor. Yemek yeme ve istah kapatici ozelligide mevcut. Dunyada ilk once Ingilterede ki doktorlar tarafindan denenmis ve kabul edilmistir. Ingiltere ilac kontrol servisi [MCA] tarafindan obezite ye karşı mücadelede kulanılmaya onaylanmistir.


Size 1 ay gibi kısa bir sürede dietband ve özel menüsüyle aç kalmadan, acı çekmeden, spor yapmadan (spor yapmak sağlıklı kalmanıza ve daha hızlı zayıflamanıza yardımcı olur) 8-10 kilo vermeyi öneriyoruz. Ayrıca 1 ay sonunda artık sağlıklı bir metabolizmaya sahip olacağınızı ve kolay kolay eski kilolarınızı geri almayacağınızı hatırlatıyoruz.


Dietband zayıflama bantları Dünyanın bir çok ülkesinde kullanılmakta olup tamamen doğaldır ve kesinlikle bir ilaç değildir bu yüzden hiçbir yan etkisi yoktur. Ayrıca Avrupa Birliği kriterlerinden biri olan İNSAN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE TAM UYGUNLUK sertifikasına sahiptir.


Diet yapmak kolay bir iş değildir. Bir şeyler yemek, atıştırmak hayatımızın öylesine için de ki, her vesile ile bir şeyler yiyoruz. Vitrinler, market rafları, restoranlar ve ikramlar, son derece davetkar ve baştan çıkarıcı. Ama hem sağlığımız hem de yaşamın tadini çikarmak için fazla kilolardan uzak kalmamiz gerekiyor. peki nasil karsi koyacagiz tüm bunlara?


Dietband zayıflama bantları ile vereceginiz kilolar kalici olacaktir Çünkü yemek yiyerek aç kalmadan kilo vereceginiz için bünyeniz zayif düsmeyecek birde metabolizmaniz düzene girecegi için verilen kilolar kalici olacaktir ideal kilonuza kavustuktan sonra yapmaniz gereken tek sey abur cubur konusunda biraz dikkatli davranmak.


Kilolu olmak; hem sagligimiz açisindan, hem,de fiziksel görüntümüz açisindan, hepimizi rahatsiz eden bir durumdur.Ingiltere’,nin Saygin kozmetik ve diet ürünleri firmasinin ürettigi dietband , yillarca yapilan deneyler, çalismalar ve testler sonucun da, Avrupa Birligi kriterlerinden olan insan SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ SERTİFİKASINA UYGUNLUK BELGE’sine sahip oLarak üretildi.


Kullanımı
“Dietband” bandını yapıştırmak için, vücudunuzun temiz, kuru ve yağdan arınmış sırt veya omuz bölgesini tercih ediniz.
Katlamadan ve esnetmeden yapıştırınız.
Yan Etkileri
Bilinen bir yan etkisi yoktur. Çok nadir de olsa bazı bünyelerde kabızlık görülebilir. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde kullanımı durdurunuz.
Uyarılar ve Önlemler
18 yaşından küçükler, hamile ve emziren kadınlar kullanmamalıdır. Kalp yetmezliği ve tiroid bezi hastaları, kullanmadan önce doktorlarına danışmalıdırlar. Bir bantın azami kullanım süresi ideal sonuç için, gece yapışık kalması kaydıyla 24 saatlik bir sürede yeterlidir. Ban su geçirmez olmamasına rağmen, terlemeden etkilenmez. Günlük kullanım saatleri dışında dilediğiniz gibi banyo yapabilir, deniz veya havuza girebilirsiniz. Her bir yeni bantı SIRT veya Omuz bölgenizin farklı bir noktasına yapıştırınız.
Saklama Koşulları
25° altında, oda sıcaklığında, rutubetsiz ortamda ve çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder