10 Ocak 2011 Pazartesi

Diet Cream / Diyet Krem


Tamamen doğal bitki özlerinden oluşan diet cream bölgesel olarak incelmenizi, bedeninizin sıkılaşmasını sağlayarak güzel bir görünüme kavuşmanızı sağlayacaktır.


Cilde zarar vermeden nemlendirip yumuşatarak çatlaklara, yaşlanmaya ve kırışıklıklara karşı önlem alır.


Ciltte sarkma ya da deformasyona sebebiyet vermez. Cildin pürüzsüz olmasını sağlar.Ara verilmeksizin kullanılabilir.Özellikle karın yan bölgeleri, göbek, diz içleri basen yanları ve gıdı bölgelerindeki fazlalıklardan şikayetçi olanlara çözüm getiren neştersiz diyetsiz bir yöntem  olan DİET CREAM tedavisi yağ hücrelerinin iç ve dış ortamı arasında konsantrasyon farkı oluşturarak yağ hücrelerinin parçalanmasını sağlıyor.


Hanımların hormonal yapılarının neden olduğu bilinen selülitin giderilmesin de özel bir diyete gerek kalmadan bölge başına yüzde 5-12 arasında incelme sağlayan DİET CREAM tedavisi basen, kalça, karın, bacak, kol bölgelerinde oluşan selülitleri kısa süre içinde ortadan kaldırarak vücudun farklı bölgelerinde yerleşen portakal kabuğu görünümüne son veriyor


Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez uygulayınız diet creami problemli bölgeye sürüp masajla iyice yediriniz.


Her cilt tipi için uygundur
*


TÜRKİYE de üretilmiş olup içeriği tamamen bitkiseleldir
Birçok özelliği bir arada bulunduran ürünümüzden hepinizin memnun kalacağından eminiz.
Diet Cream Bölgesel İnceltici ve Zayıflatıcı Vücut Kremi nin Genel Özellikleri


+ Diet cream İnceltici ve Zayıflatıcı vücut Kremi her tür cilt tipi için tasarlanmış olup; etkili bir nemlendirici olmasının yanı sıra yaşlanmayı önleyici olarak ta kullanılabilir. Cildi yağlandırmadan nemlendirir ve canlandırır.ciltte sarkma oluşturmadan zayıflama ve incelme sağlar.


Ürünün içeriğinde;


+ Deniz yosunu, Sarmaşık Ekstresi, Kafein, Atkestanesi, Kaplan Çimi Ekstresi, Misket Limonu Yağı, Rezene Yağı, Havuç Tohumu Yağı, Karabiber Çekirdeği Yağı, Üzüm Çekirdeği Yağı, Avokado Yağı, Pirinç Yağı, Aloe Vera Ekstresi bulunmaktadır.


+ Deniz Yosunu; içeriğindeki iyot yağ dokusunu yumuşatarak ciltteki şekil bozulmalarını gidermeye yardımcı olur. Ayrıca yine deniz yosununda yer alan alginik asitte etkili bir nemlendiricidir. İçeriğindeki A ve E vitaminleri sayesinde de cilt yenilenmesine yardımcı olur.


+ Sarmaşık Ekstresi; Damarları güçlendirici, sıkılaştırıcı, inceltici, zayıflatıcı, yağ yakıcı ve ödem boşaltıcı etkileri sebebi ile zayıflamada kullanılır.


+ Kafein; diğer natürel yağların etkisini arttırmak amacı ile kullanılır.kadın sitesi


+ Atkestanesi Ekstresi; A, E, F, H ve B vitaminlerini içerir ve cildi beslemeye yardımcı olur. B vitamini ciltteki tahrişi azaltıcı etkisi vardır. Ayrıca atkestanesinin anti ödem ve damar koruyucu özelliği sayesinde hücrenin oksijen almasını sağlayarak metabolizmayı düzenlemeye yardım eder. Sıkılaştırıcı ve dolaşım sistemini güçlendirici etkiye sahiptir.


+ Kaplan Çimi Ekstresi; bağ dokusunu güçlendirici, deriyi sıkılaştırıcı, pürüzsüzleştirici, kırışık giderici, yatıştırıcı ve derinin kollajen yapısını destekleyici etkisi vardır.


+ Havuç Tohumu Yağı; A vitamin ve betakaroten; cildin yenilenmesine yardımcı olur.


+ Biberiye Yağı: pürüzsüzleştirici etkisi vardır. Kan dolaşımını hareketlendirir.


+ Üzüm Çekirdeği Yağı; cildin bağ dokusunun güçlenmesine, cildin sıkılaşmasına ve dolayısıyla cildin genç görünmesine yardımcı olur.


+ Misket Limonu Yağı; fibriler sıkışma oluşturur cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir ve C vitamini özelliği ile detoks etkisi meydana getirir.


+ Rezene Yağı; cildi yatıştırır, temizler ve şişliği önler. Toksinlerden arındırır ve cilt elastikiyetini arttırır.


+ Avokado Yağı; çok güçlü bir nemlendirme etkisine sahiptir.


+ Pirinç Yağı; cildi nemlendirirken sıkılaştırma özelliğine sahiptir. Cilde parlaklık verir.


* Krem fazlalık olan bölgeye dairesel hareketler ile masaj yapılarak 2-3 dakika yedirilir. Günde 2 kez uygulanmalıdır. sabah ve akşam
* 16 yaşın altındakilere tavsiye edilmemektedir.
* Günlük 30 dakika egzersiz yapınız. mekik hareketleri vb
* İlk hafta içinde etkisini gösterir
* Troid rahatsızlığı olanlarda kullanımı önerilmez
* Hamilelik sürecinde kullanılamaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder