11 Ocak 2011 Salı

Canon Extender EF 1.4x III

Basın, spor ve doğa fotoğrafçılığı için ideal olan bu kompakt uzatıcı, daha yüksek AF hassasiyeti ve kamera ile lens arasındaki geliştirilmiş iletişim sayesinde, Canon L serisi telefoto ya da telefoto zoom objektiflerin odak uzaklığını 1,4x katına kadar arttırıyor. Canon Extender EF 1.4x III Tele Konvertör özellikle L serisi IS süper telefoto objektiflerle birlikte çalışması için tasarlanmış ve odak uzaklıkları 1,4x katına kadar yükseltilebiliyor. Canon Extender EF 1.4x III Tele konvertörün tasarımı, objektif performansında ya da görüntü kalitesinde kayıp olmamasını sağlıyor.



Canon Extender EF 1.4x III Profesyonel fotoğrafçılar için
Canon Extender EF 1.4x III Tele Konvertörde objektif kasnağının içindeki geliştirilmiş parlama azaltma materyalleri ve lens elementlerinin dış kenarlarının çevresindeki kaplama, parlamayı azaltıyor. Canon Extender EF 1.4x III konvertörün toza ve suya karşı dayanıklı olan yapısı, görüntü kalitesinin muhafaza edilmesine yardımcı oluyor.



Canon Extender EF 1.4x III - Geliştirilmiş iletişim
Objektif ve fotoğraf makinesi arasındaki yerleşik bir mikro işlemci, objektif ile fotoğraf makinesi arasında hassas bir veri aktarımı sağlayarak AF ve ölçümde üstün performans sunuyor. Canon Extender EF 1.4x III tele konvertör Canon'un en üst sınıf profesyonel L serisi aralığındaki pek çok telefoto ve telefoto zoom objektifleriyle uyumlu. Canon Extender EF 1.4x III tele konvertör odak uzaklığını arttırırken objektifin diyafram etkinliğini yalnızca bir kademe düşürüyor.



Canon Extender EF 1.4x III özellikleri
• Ana lens odak uzaklığını 1,4x kat arttırır
• Mükemmel görüntü kalitesi
• Toza ve suya karşı son derece dayanıklı
• Lens ve kamera arasındaki geliştirilmiş iletişim
• Optimize edilmiş lens kaplamaları
• L serisi telefoto ve telefoto zoom lensleriyle uyumlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder