11 Ocak 2011 Salı

Canon Extender EF 2x III

Basın, spor ve doğa fotoğrafçılığı için ideal olan Canon Extender EF 2x III daha yüksek AF hassasiyeti ve kamera ile objektif arasındaki geliştirilmiş iletişim sayesinde, Canon L serisi telefoto ya da telefoto zoom objektiflerin odak uzaklığını 2x katına kadar arttırıyor. Canon Extender EF 2x III tele konvertör EF 2x III, özellikle L serisi IS süper telefoto objektiflerle birlikte çalışması için tasarlanmış. Canon Extender EF 2x III ile odak uzaklıkları 2x katına kadar yükseltilebiliyor. Canon Extender EF 2x III uzatıcının tasarımı, objektif performansında ya da görüntü kalitesinde kayıp olmamasını sağlıyor.



Profesyonel fotoğrafçılar için Canon Extender EF 2x III
Canon Extender EF 2x III tele konvertör objektif kasnağının içindeki geliştirilmiş parlama azaltma materyalleri ve lens elementlerinin dış kenarlarının çevresindeki kaplama, parlamayı azaltıyor. Canon Extender EF 2x III konvertörün toza ve suya karşı dayanıklı olan yapısı, görüntü kalitesinin muhafaza edilmesine yardımcı oluyor.



Entegre işlemcili Canon Extender EF 2x III konvertör
Canon Extender EF 2x III tele konvertörde yerleşik bir mikro işlemci, objektif ile fotoğraf makinesi arasında hassas bir veri aktarımı sağlayarak AF ve ölçümde üstün performans sunuyor. Canon Extender EF 2x III tele konvertör Canon'un en üst sınıf profesyonel L serisi aralığındaki pek çok telefoto ve telefoto zoom objektifleriyle uyumlu. Canon Extender EF 2x III odak uzaklığını iki kat arttırırken objektifin diyafram etkinliğini yalnızca 2 kademe düşürüyor.



Canon Extender EF 2x III özellikleri
• Ana lens odak uzaklığını 2x kat arttırır
• Mükemmel görüntü kalitesi
• Toza ve suya karşı son derece dayanıklı
• Lens ve kamera arasındaki geliştirilmiş iletişim
• Optimize edilmiş lens kaplamaları
• L serisi telefoto ve telefoto zoom lensleriyle uyumlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder