11 Ocak 2011 Salı

Yeni Kas Geliştirme Yöntemleri: ORBILOX 8

vücut yapma kas geliştirme yolları sporcu beslenmesi diyeti protein tozu

Bugün size, geçenlerde söz verdiğim gibi çok beğendiğim bir üründen bahsedeceğim: Orbilox 8 Protein Tozu!

Gerçekten deneyip çok beğendiğim bir protein tozu olan orbilox 8, elit sporcuların, kas yapmak isteyenlerin ve hatta hızlı kilo verme hayalleri olanlarımızın bile çok faydalanabileceğine inandığım bir gizli silahtır.

NEDİR BU ORBILOX 8?orbilox 8 micellar casein protein tozu

Nanox firmasının ürettiği, belki de piyasada bulabileceğiniz en kaliteli protein tozlarından birisi olan Orbilox 8, tam bir anti-katabolizma canavarı… Üstün bir amino asit matrisine sahip olan bu üründe misellar kazein proteini yumurta albümini ile kuvvetlendirildiği için gerçekten bir ölçekte kas yapma ve dokuru tamiri sağlamak için ihtiyacınız olan tüm anabolik bileşenleri karşılayabiliyorsunuz. Hem de GDO’suz!

Misellar kazeini daha önce anlatmıştım, hatırlayacaksınız: kimyasallar eklemeden microfiltrasyon tekniği kullanılarak laktoz, yağ ve whey’den arındırılarak elde edilen bir süt proteinidir. İşleme tekniği sayesinde, bioaktif süt peptitlerinin daha yoğun ve kaliteli kalmasını sağlanır.

 amino asit bcaa glutamin kas yapmak için ne lazım gerekenler

ORBILOX 8 NASIL KULLANILMALI

Misellar Kazein; mide asidi ile birleştiğinde bir jöle kıvamı oluşturur, oldukça yavaş kana karışır, kaslara uzun süre amino asit yollayarak kas ve doku onarımını maksimum seviyede tutar. Özellikle profesyonel sporcuların akşam yatmadan hemen önce ve sabah kalktıktan hemen sonra kullandıkları bir strateji proteinidir. Orbilox 8 kaslarınızın ihtiyacı olan amino asitleri en uyun şekilde hücrelere taşıyıp, 7-8 saat boyunca kas ve doku tamirini sürdürmeyi sağlayarak katabolizma meydana gelmesini önler. Böylece siz uyurken vücudunuz tamiratı yavaş fakat en etkili şekilde anabolik kalarak devam ettirir.

kas yapma yöntemleri nasıl kas yapılır vücut yapma

SÜT İÇSEM OLMAZ MIYDI?

Yumurta albümini ile güçlendirildiğinden, Orbilox 8’in bir ölçeğinde 5,5 gr. BCAA ve 4,5 gr. glutamin bulunuyor. Vücudunuz ve kaslarınız için vazgeçilmez olan bu amino asitleri bu miktarda alabilmek için litrelerce süt içmeniz gerekir. Üstelik te bunu gece yatmadan önce yaparsanız yağlanırsınız. Bu kimsenin istemeyeceği sağlıksız bir seçim olur. kas geliştirme yöntemleri yolları vücut geliştirme nasıl

Konu ile alakalı birkaç soruyu da buradan cevaplamış olayım. “Zayıflamak istiyorum, akşamları saat 22:00’den sonra ne yiyebilirim?” “Tatlı krizim tutuyor ve kendime engel olamıyorum. Yatmadan önce ne önerirsin?” “Definasyon diyeti yapıyorum, ama akşam yemeğinden sonra her şey bir tatlı ile mahvoluyor!”  Eğer sizde bana bu soruları soran kişilerdenseniz herkese önerdiğim gibi tek bir yanıt verebilirim. Size de Orbilox 8 öneririm…  Böylece hedeflerinize ulaşmanız açısından bir taş ile birkaç kuş vurmuş olursunuz.

Dikkat etmeniz gereken nokta bir oturuşta bütün konteynırı bitirmemek olmalı…

Biz ailecek Belçika Çikolatalısını denedik ve inanılmaz bir tada sahip olduğunu onayladık. Orbilox 8 sizi çok daha hızlı, kuvvetli ve dayanıklı bir sporcu yapabilecek bir formülasyona sahip. Ben nasıl onsuz 30 sene spor yapmışım hiç bilemiyorum!

.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder