11 Ocak 2011 Salı

Olympus E-PL2


Olympus PEN E-PL2 modeli hızla büyüyüp genişleyen PEN ürün serisinin en yeni sistem fotoğraf makinesi üyesi. Çok yönlü, zengin yaratıcı çekim seçenekleri ve fonksiyonlara sahip olan PEN serisi fotoğraf makineleri tüm bunlara rağmen son derece kolay kullanım özellikleri içeriyorlar. Olympus PEN PL2 amatör seviyesindeki fotoğrafseverlerin DSLR kalitesinde dijital fotoğraf ve video çekebilmeleri için en iyi çözümlerden biri. PEN serisinin bu hafif ve kompakt modeli kompakt modellere kıyasla daha fazla kalite ve özellik isteyen ama dijital SLR modellerin hantallığından uzak durmak isteyen kullanıcıların beklentilerine cevap verebilen bir megazoom fotoğraf makinesi.



Fotoğrafseverler bu yeni megazum fotoğraf makinesinde profesyonel Olympus E-5 modelinden hatırlayacağımız Dramatik Tonlama gibi Sanat Filtrelerini görüntüler üzerinde kullanabiliyorlar. Olympus PEN E-PL2 12,3 megapiksel çözünürlüğü ve 14-42 mm objektifi ile yüksek fotoğraf ve video görüntü kalitesi sağlıyor. Olympus E-PL2 fotoğraf makinesinin 14-42mm Zuiko Digital kit objektifi sadece daha hızlı netleme yapmakla kalmıyor aynı zamanda görüntülerdeki o rahatsız edici noise etkisini ortadan kaldırıyor.



Olympus PEN E-PL2 fotoğraf makinesinin kullanım özellikleri ağırlıklı olarak yüksek çözünürlüklü ekrandan gerçekleştiriliyor. PL2'nin 460,000 piksel çözünürlüklü ekranı 3 inç büyüklüğünde. Kullanışlı bir fonksiyon olan Live Guide canlı yarcım kılavuzu artık fotoğrafseverlere video kayıt esnasında da yardımcı oluyor. Cihazın yeni özelliklerinden bir tanesi de sosyal ağlara verdiği destek. Olympus E-PL2 dijital fotoğraf makinesi sosyal ağ kullanan fotoğrafseverler için mükemmel bir eklenti olan opsiyonel PENPAL İletişim Birimi destekli arayüze sahip. Bu birim aracılığıyla Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağların içerikleri yüksek kalitedeki PEN fotoğrafları ve video görüntüleri ile kolaylıkla güncellenebiliyor. Çekilen dijital fotoğraf ve video görüntüler SD tabanlı hafıza kartlarına kaydediliyor ve cihazın yeni nesil SDXC hafıza kartı desteği de bulunuyor. Minimum 48 ve 64 Gb veri depolama kapasitesine sahip olan SDXC hafıza kartlarının çok da uzak olmayan bir gelecekte 2 TB gibi harika kapasitelere ulaşması planlanıyor.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder