11 Ocak 2011 Salı

Casio TRYX


Casio Amerika devrimsel nitelikte farklı tasarım çizgilerine ve gövde yapısına sahip olan yeni modeli Casio TRYX fotoğraf makinesini tanıttı. Piyasadaki diğer dijital fotoğraf makinelerinden son derece çarpıcı şekilde farklı bir tasarıma sahip olan Casio TRYX değişken çerçeve yapısı ile tüm sınırları adeta yıkıyor. Kullanıcılara fotoğraf çekim işlemlerinde çok daha esnek çekim imkanları sunan ve daha önce hiç olmadığı tarzda fotoğraf çekim olanağı sunan yeni Casio TRYX dijital fotoğraf makinesi son derece ince gövde yapısı ile kolaylıkla taşınabiliyor. Casio TRYX fotoğraf makinesi 2011'in Nisan ayından itibaren 249,99 USD fiyat ile satışa sunulacak.



Casio TRYX'in dikkat çekici çizgilerde bir model olduğunu ve bu modelin duyurusunun Casio açısından önemli bir adım olduğunu ifade eden Casio dijital görüntüleme bölüm kıdemli genel müdürü Toshi Iguchi açıklamasını şöyle sürdürdü: "Daha önce bu sektördeki hiçbir modele benzemeyen kendine özgü tasarım çizgilerine sahip Casio TRYX fotoğrafseverlere benzersiz bir yenilikçi yaklaşım ile esnek ve çok yönlü kullanım özellikleri getiriyor."



Fotoğrafseverler Casio TRYX'i yatay olarak geleneksel şekilde kullanabildikleri gibi cihazın üç inç büyüklüğündeki LCD ekranını gövdesinden farklı açılarda döndürüp farklı pozisyonlarda da çekim yapabiliyorlar. Casio TRYX normal fotoğraf çekim işlemlerinin yanında 1080p HD kalitesinde 30 kare/sn video kayıt da yapabiliyor.



Casio TRYX dijital fotoğraf makinesi çarpıcı görünümünün yanında zengin özelliklere de sahip bir ürün. Cihazın dikkat çeken özelliklerinin başında 12,1 megapiksel resim çözünürlüklü arkadan ışıklandırmalı CMOS görüntü sensörü, çift çekirdekli görüntü işlemci ve HDR (High Dynamic Range) fotoğraf çekim olanağı geliyor.



Casio TRYX incelemesi ve fiyatı
Casio TRYX fotoğraf makinesi 2011 Nisan tarihlerinde 249,99 USD satış fiyatı ile tüketicilerin beğenisine sunulacak. Casio TRYX dijital fotoğraf makinesi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder