6 Ocak 2011 Perşembe

Windows Live Essentials 2011 (Türkçe) Final 15.4

Windows Live Essentials, Microsoft'un Messenger, Mail, Photo Gallery, Writer gibi birçok ücretsiz yazılımını (Temel Parçalar olarak ifade ediliyor) tek bir paket altında sunan yazılımıdır
Messenger, Fotoğraf Galerisi, Movie Maker, Mail, Windows Live Mesh, Aile Koruması, Bing çubuğu, Messenger Companion, Outlook Bağlayıcısı Paketi, Microsoft Silverlight ve Yazar araçlarını biraraya toplayan Windows Live Essentials 2011 ile pek çok kapsamlı işi basit bir kurulumla etkin olarak yapabileceksiniz.
Messenger: Listenizdekilerle anlık mesajlaşma için kullanmak dışında video konferans, sosyal ağ takibi, oyun oynamak gibi pek çok işlemi birarada yapabileceksiniz.
Fotoğraf Galerisi: Fotoğraf ve videoları düzenleyerek galeriler, filmler, panoramalar yaratabilir ve bunları çecrimiçi ortamda arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Movie Maker: Dilediğiniz videoları biraraya getirin, efektler, geçişler, müzikler ve yazılar ekleyerek kendi filminizi oluşturun. Filminizi sık kullandığınız YouTube, Facebook, Windows Live SkyDrive ve benzeri pek çok siteye doğrudan Movie Maker'dan ekleyin.

Mail: Birden fazla e-posta hesabını ekleyerek hepsini bu araçla etkin bir şekilde yönetin. Windows Live SkyDrive üzerinden fotoğraf albümünü alıcının mail hesabını doldurmadan paylaşın.

Aile Koruması: Anne babaların çevrimiçi ortamda çocuklarının güvenliğini korumalarına yardımcı olan ebeveyn denetimleri.


Windows Live Mesh: Tüm bilgisayarlarınızdaki fotoğraflara, belgelere ve diğer dosyalara erişin ve bunları senkronlayın.

Messenger Companion: Internet Explorer'da web sitelerini ziyaret ederken arkadaşlarınızın paylaştığı bağlantıları görün ve bunlara yorum yapın.


Bing Çubuğu: Bulunduğunuz web sitesinden çıkmadan Bing üzerinden arama sonuçlarına ulaşın. Outlook Bağlayıcısı Paketi: Messenger için Outlook Hotmail Bağlayıcısı'nı ve Outlook Sosyal İçerik Bağlayıcısı'nı içerir.

Microsoft Silverlight: Silverlight tarayıcı eklentisini kullanarak zengin, etkileşimli web sitelerine erişin.


NOT Windows 7 Den başkasında çalışmıyor XP de denemeyin bile
BURDAN İNDİRRR




Windows Live Essentials, Microsoft'un Messenger, Mail, Photo Gallery, Writer gibi birçok ücretsiz yazılımıdır.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder