8 Ocak 2011 Cumartesi

Hızlı kilo vererek zayıflamak

Hızlı bir şekilde kilo vermek için yapacağınız en doğru adım vücut yağ depolarınızı azaltmanızdır. Bunu başarmak için de size özel bir kalori listesi hazırlayıp bu listeden belli kalorili besinleri kısıtlamanız gerekir.


Kulaktan duyma diyet listelerini uygulamaya kalktığınızda bu diyet listesindeki besinler sizin vücudunuza, metabolizmanıza hitap etmediği için günün çoğunu aç geçirerek ayda belki 5-7 kilo verebilirsiniz. Ancak ikinci ay diyeti bıraktığınız an verdiğiniz kiloların tam iki katını hızla almaya başlarsınız. Eğer imkânınız var ise vücut yağ oranınızı da ölçtüğünüzde hiçbir azalma olmadığını göreceksiniz. Zira bu tip diyetlerle kaybettiğiniz kilonun nerdeyse tamamı vücudunuzdaki su ve kaslardan gider.


Diyete son verdiğinizin günün ertesi gününden itibaren de hızla verilen kilolar geri gelir. Bu sebeple hızla kilo verdiren şok diyetlerle, vücudunuzdaki kasları eritmek gibi sonu ölümcül hastalıklara gidebilecek bir diyet listesi yerine vücudunuzdaki zararlı yani fazla yağların kaybını sağlayacak ve kalıcı kilo vermenize fayda edecek size özel diyet listelerine sadık kalmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder