4 Şubat 2011 Cuma

Tantrik Seksi Nedir?


Gece boyunca seks ve orgazm için tantrik seks öneriliyor.  Enerjinizi, duygusal farkındalığınızı arttırıyor ve hayatın değerini anlamanızı sağlıyor. Tantrik seks uzmanı Cassandra Lorius, konuyla ilgili şu bilgileri veriyor;


“İyi seks zaman ayırma ve özen gösterme sanatıdır. Meşgul ve stresli yaşamın bedeli ağır oluyor ve seks yaşamlarımız hızla tükeniyor. İyi şeyler yapmamız ve iyi hissetmemiz ağırlıklı olarak seks hayatımızın iyi olmasına bağlıdır.


Tantrik seks bize sonsuz bir tahatlama ve mutluluk verir. Kadınların orgazm olmasını ve duygusal olarak tatmin olmalarını garanti eder. Ayrıca erkekler uzun süre performans sağlayacak tantrik teknikleri öğrenebilir.


Tantrik seksin ilk amacı bölgesel orgazmı tüm vücudunuzda hissetmenizi sağlamaktır. Artan orgazm vücudunuzun geneline hızla yayılacak.


Tantra ilk başta size kuşku verici gelebilir ancak ön yargınızı bir kenara bırakıp deneyin ve görün. Sonunda son gülen siz olacaksınız.


Tantra nedir?


Tantra is orgazm ile ruhsal memnuniyetin artırılmasını sağlayan çok eski esrarengiz bir yoldur. Eski zamanlarda Hinduzim ve Budizm inançlarında yeri olan bu inanç, Hindistan ve Tibet’te uygulanıyor.


Çiftler yatak odasında daha tatmin edici ilişki için tantra tekniklerini uygulamaya başladı. Birkaç dakika yerine saatlerce tatmin edici seks için tantra tekniklerini deneyin.


Tantrik seks oyunları


Favori egzersizim ying-yang oyunu. Her partner diğerinin isteklerini periyodik aralıklarla yerine getirir. Ondan tüm vücudunuza vücut masajı veya g noktası masajı yapmasını isteyebilirsiniz. Masaj devam ederken ne kadar hoşunuza gittiğini, uzman olduğunu paylaşın. Bu egzersizi seksüel fantazilerinizin güvenli bir şekilde patlaması veta içinizdeki tutkuların açığa çıktığı an olarak da düşünebilirsiniz. Eğer partnerinizin tutkularını yeniden uyandırmak isterseniz hareketli seksi müzik eşliğinde kalçalarınızı sallayarak dans edin, onu baştan çıkarın. Dansınızla parelel olarak derin ve uyumlu nefes alıp verin. Erotik dokunuşlardan önce, onun tam karşısında olun ve yüzünüz yakın olsun.


Kadınlar için seksten memnun olmanın en önemli yolu ön sevişmeyi farklı oyunlarla uzatmaktır.
Çoğu erkek bir kadının ısınmak ve seksten memnun kalması için en az yarım saate ihtiyacı olduğunu unutur. Partnerinizin tenine sıcak nefesinizle ufak öpücükler kondurun. Parmak uçlarınızla erotik dokunuşlar yapın. Bu her ikinizi de harekete geçirecektir.


Penis refleksleri


Erkeğinizin tutkularını onun için dans ederek veya seksi oyunlar oynayarak artırabilirsiniz. Cinsel organına yapacağınız masaj ve dokunuşlar onun nefessiz kalacak gibi hissetmesini, rahatlamasını sağlar.



Şimdi tantrik seks için hazırlanın


Seks yaparken her şeyi bir kenara bırakmayı öğrenmelisiniz. O an sizin için önemli olan şey seksten tamamen zevk almak olmalı.  Orgazm anında rahatlama ve memnun olmayı öğrenmelisiniz. Orgazma ulaştığınızda kaslarınızı kasmak yerine, kendinizi o ana bırakın ve orgazmın içinde eriyin. Rahatlama dalgalarının tüm vücudunuza yayılmasına izin verin.


Tantrik seks için denemeniz gerekenler


1. Hareketli, enerjik son dönem müzikleriyle seksi bir ambians yaratın.


2. Partnerinizi uyarmak için onunla dans edin. Duygusal olarak uyarmak için gözlerini bağlayın erotik dokunuşlar, ipek kumaşlı kıyafetlerle tahrik edin.


3. Karşına geçerek konuşmadan dokunun. Birbirinizin gözlerine bakarak yaklaşın ve seksi dokunuşlarda bulunun.


4. Partnerinizi kalbinizdeki tüm aşkla sarmalayın.  Aşkla orantılı olarak seks isteğiniz de artacak. Birbirinize dokunun. Erkek kadının alacağı hazzı artırmak için özellikle klitoris çevresinde biraz zaman harcamalı. Masaj bunun için iyi bir yol olabilir.


5. Arzuyla dolduğunuzda parnerinizin harekete geçmesini isteyin. Bacaklarınızla onu sarın, bir bütün olun.


6. Seksüel enerjinizi artırmak için nefesinizi, vücudunuzu, ellerinizi kullanın. Tepeden tırnağa seksle ve arzuyla dolup taştığınızı hissedin. Böylece orgazmı tüm vücudunuzla yaşayacaksınız. Orgazm sırasında dikkatinizi birbirinize ve nefes alıp verişinize verin. Onunla beraber nefes alın ve partneriniz rahatladığında sizde genital orgazmın vücudunuza yayılmasına izin verin.


Kaynak: Cassandra Lorius’in The Tantric Pillow Book kitabı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder