4 Şubat 2011 Cuma

Öpüşmeyle İlgili Bilgiler


1- Dudaklarınızda isteği artıran parmaklarınızdakinin yüz katı daha fazla sinir uçları var.  Bu sarılmadan önce ve seksten sonra neden bu kadar zevk aldığınızı açıklıyor.


2- Dikkatinizi ‘Sonra görüşürüz’ kelimesine verin. Eğer sevgiliniz her zaman vedalaşmadan önce yanağınıza hızlı bir öpücük konduruyorsa, her zaman kontrollü ve aşırı davranmayacağı anlamına gelir. Bundan daha fazlası varsa, uyarı işareti olabilir. İlişkiniz hakkında kafası karışık olabilir.


3- Erkeklerin yüzde 40′ı uzun ve ateşli bir öpüşmenin onları yatak odasına doğru gitmeye hazır hale getirdiğini belirtiyor. Yüzde 30′una göre ise, yatak odası şart değil.


4- Anında dönüp sevgilinizin boynuna sarılıp sürpriz bir öpücük verebilirsiniz. Öpüşürken birbirinizin kalçalarını sıkmanız ve bbirbirinize yaklaşmanız tansiyonu artıracak.


5- Öpüşme sesi var mıdır? Arkasından hafifçe sarılarak sıcak nefesinizle yavaş yavaş kulağının kenarlarını öpün.Bu sırada ona komik veya seksi şeyler fısıldamanız tahrik edici olacak.


6- Dudaklarınız aralık şekilde öpüşmeniz libido ve testesteron seviyesini artırır. Yani bir erkek biraz daha agresif öpüşmeye başladığında, bu sadece onun isteiğinin arttırdığını göstermez, sizin biraz daha şehvetli olmanızı da istiyordur.


7- 18-24 yaş arasındaki kadınların yüzde 54′ü başka bir kızı öptüklerini belirtiyor. Bu oran yaş arttıkça azalıyor.


8- Orta yaşlardakiler herhangi bir konuda anlaştıktan sonra öpüşmeyi tercih ediyor. Bu anlaşma sarılarak öpüşmeyi ve yakınlaşmayı hızlandırıyor.


Mynet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder