10 Ocak 2011 Pazartesi

Maydonoz ile kolay zayıflama


Herkes zayıflamak için çeşitli yöntemler ve bilgiler kullanmaktadır. Peki pazardan çok ucuza aldığınız Maydonozun zayıflamak için etkili olduğunu biliyor muydunuz ?


Maydonoz suyunun faydaları nedir ?


C vitamini oranı oldukça zengin bir bitkidir. İçerisinde bulunan demir mineralleri ile kan yapıcı özelliği vardır. Bunların yanı sıra oldukça yararlı bir mineral kaynağıdır. Diş eti hastalığı olan iskorbit rahatsızlığından daha öncelerden Maydonoz suyu ile tedavi yöntemleri uygulanmaktaydı.Peki Maydonoz suyu nelere iyi gelmekte ve hangi hastalık tedavilerinde uygulanmaktadır ? 


Maydonoz suyu bayanlar da adet düzensizliklerine oldukça iyi gelmektedir. İçerisinde vücutta ki ödemleri atmak için idrar söktürücü özelliği bulunmaktadır. Cilt lekelerini gidermek ile birlikte sindirim sistemine oldukça iyi gelmektedir. Maydonozsuyunun iyi geldiği rahatsızlıklar ise, romatizma ve böbrek taşı tedavisidir.


Maydonoz Suyu Zayıflatır Mı ?


Maydonoz suyu içerisinde bulunan yağ yakıcı ve iştah kesici etkisi ile zayıflamak için sizlere yardımcı olabilir. Bu etkisinden ötürü diyet listelerinin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Vücuttaki yağları yakmak için içerisinde bulunan, uçucu yağ asitleri kullanılmaktadır. Maydonoz suyunun sağlıklı zayıflatması da fazla yağların eritilmesi ile mümkündür.


Maydonoz Suyu Nasıl Hazırlanır ?


Bir blendır yardımı ile taze Maydonozları incelene kadar çevirin. Blendır içerisinde 2 tatlı kaşığı limon ekleyerek tekrar sıkın. Arkasından bir çay bardağının yarısı kadar su ekleyip, 3 kez daha ara ara blendırdan geçirin. Maydonoz suyunuz içmeye hazır hale gelecektir.


Maydonoz Suyu Nasıl İçilir ?


Tadı limonataya benzediği için içimi kolaydır. İsterseniz limon suyu ile de içebilirsiniz.


Maydonoz Suyu Hangi Öğünlerde İçilir ?


Yemeklerden önce veya sonra, günde 1 bardak veya 2 bardak içebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder