10 Ocak 2011 Pazartesi

Göbek eritme tavsiyeleri


Çoğu kadının en büyük sorunlarından biridir göbek fazlalığı. Ne giyerseniz giyin yine de gizlenmez diğer bölgelerdeki fazlalıklar gibi. Özellikle ince kıyafetler giyildiğinde daha can sıkıcı olur. Üstelik sağlık açısından da zararlıdır. Bu nedenle göbeklerdeki fazlalıklardan kurtulmak gerekir. Yaz aylarında iç huzuruyla bikini giyebilmeniz için göbeğinizdeki yağlardan kurtulmanız şarttır.En zor eritilen yağ göbek yağlarıdır. Bu nedenle diyetle birlikte egzersiz yapılması gerekir. Tabii bu egzersizler göbek eritmeye yönelik olmalı ve düzenli uygulanmalıdır. Bunların dışında göbeğinize sürmek üzere hazırlamanız gereken bir  karışımdan söz edeceğiz sizlere;


Bir yemek kasigi limon suyu ile 1 yemek kasigi susam yağını, 1 yemek kasigi biberiye yağı ve 1 yemek kasigi okaliptus yağını iyice karıştırın ve karnınıza yuvarlak hareketlerle masaj yaparak uygulayın.


Göbek eritmek için güne az yiyerek başlamalısınız. Devamlı egzersiz yapmanız gerekiyor, ip atlamak göbek eritmenize yardımcı olur.


Duş alırken göbeğinize kaba tuz uygulamanızı öneririz. Duş sonrası göbeğinize krem sürerek masaj yapın. Tüm bunları uygulayarak ve az yağlı beslenerek düz bir karna sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder