10 Ocak 2011 Pazartesi

Ender Saraç iştah azaltıcı buzlu çay tarifi faydaları

Ender Saraç iştah azaltıcı buzlu çay tarifi ile aç kalmadan zayıflama deneyimi yaşamak isteyenlere yardımcı olacak bitkisel ve doğal bir çözüm geliştirdi. Özellikle yaz aylarında hem serinleten hem de iştah kapatan iştah azaltıcı buzlu çay içerek formunuzu koruyabilir ve hatta kilo verme deneyimi yaşayabilirsiniz.


işte sizlere Ender SARAÇ’tan iştah kesici buzlu çay tarifi
Ender SARAÇ’tan iştah kesici buzlu çay için gerekli malzemeler şunlardır:


Bir buçuk litre su.
iki çay kaşığı yeşil çay.
Bir çay kaşığı kaşığı yasemin çayı .
iki çay kaşığı mate yaprağı çayı.
20 gram kadar ıhlamur yaprağı


Ender SARAÇ’tan iştah kesici buzlu çay yapılışı
1.5 litrelik suyu bir çaydanlığa koyarak kaynatıyoruz. Daha sonra bu kaynar suyu 1 dakika kadar fokurdar vaziyette tuttuktan sonra 5 dakika kadar dinlendiriyoruz. Ardından yukarıdaki malzemelerin hepsini suyun içine atarak 10 dakika kadar beletiyoruz. Bitkisel çayın demi iyice açığa çıkınca içerisinde bir tatlı kaşığı süzme bal veya 4 adet esmer küp şeker atıyoruz.


Balın içerisindeki detoks sağlayan değerli aminoasitlerin bozulmasını önlemek için suyun ılımasını beklemek daha doğru olur. Daha sonra çay iyice soğuyunca bir termos içerisine doldurarak üzerine 3-4 iri buz kalıbı koyuyoruz. En son olarak ta çayın üstüne kuru nane yaprağını hafifçe ovalayarak serpiştirin. Ender Saraç tavsiyesi olan iştah kesici buzlu çayı yemeklerden 15 dakika evvel 200 ml kadar içiniz. Dilerseniz ısıtarak ta içebilirsiniz.


Ender Saraç iştah azalan kesen buzlu çay faydaları kısaca özetlenirse, tok tutan, besleyici ve vücuttan toksinleri atıcı detoks kürü etkisi olan bir çaydır. Afiyetle içiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder